top of page
Anchor 1

Forvandel AI
til din personlige
e-handelsassistent

Alt-i-én løsning

SiteSage fungerer som broen mellem dit brand og avanceret AI-teknologi og sikrer personlig kundeinteraktion samtidig med, at dine data beskyttes.

Med vores AI-assistent--løsning håndteres alle aspekter af kundeserviceprocessen problemfrit, så du kan fokusere på din virksomheds vækst uden at skulle bekymre dig om detaljerne.

Vores Enhanced Multifunctional Messaging Assistant, forkortet Emma, er trænet i dit netværk med din data, hvilket sikrer den højeste kvalitet af svar i et lukket miljø.
Hun håndterer alle aspekter problemfrit og giver 24/7 support skræddersyet til små til mellemstore e-handelsvirksomheder.

"Vores sammenarbejde med SiteSage, har ikke kun optimeret interaktion med besøgende på vores hjemmeside, men også givet os et værktøj, der har optimeret vores mail-korrespondance markant. Og så er den kun blevet bedre siden lanceringen, så stor anbefaling herfra"

Nicklas_Linucare_testimonial

Nicklas Krogh Lynge

CEO hos Linucare

Funktioner og fordele

01

Nem opsætning, strømlinet integrationsproces

Oplev problemfri integration med vores AI-løsning, der er kompatibel på tværs af platforme som WordPress, Shopify og Zendesk.

02

Omfavn vished i
repræsentation

Ved at bruge dit eget data og produktviden, leverer vi ”end-to-end”-kryptering samt organisk, flersproget og personlig support/respons, der imødekommer dine kunders behov 24/7 - 365.

03

Få indsigt igennem forespørgselsrapporter

Forstå kundernes behov gennem kategoriserede forespørgselsrapporter fra chat-interaktioner, der konverterer besøgende til købere.

04

personliggør 
anbefalinger

Vores AI-assistent garanterer dybdegående engagement, og guider dine kunder autonomt gennem købsprocessen og anbefaler produkter baseret på deres personlige behov.

WhyChooseSiteSageBG.png

Hvorfor vælge SiteSage

Vi er stolte af at skabe personlige oplevelser, der opfylder hver enkelt kundes unikke behov. Med vores AI-dreven assistent får du problemfri og personlig interaktion, øget kundetilfredshed og loyalitet.

Vores ekspertise i at lave skræddersyede løsninger sikrer, at AI-assistenten passer til dit brands ”tone of voice” og kundebehov ved at udnytte din indsigt og produktviden. Vi håndterer alt fra træning og opsætning, for at sikre, at dit produkt er opdateret ved at tilbyde support og løbende opdateringer.

Note, Book et møde segtion,
Meeting klick    | Contact click

bottom of page